Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (7)

Maizena - kukuřičný škrob 1000g VIVIO

Maizena - kukuřičný škrob 1000g VIVIO

Kukuřičný škrob, známý také jako maizena, se získává z bílých tyčinek kukuřice, na rozdíl od kukuřičné mouky, která se vyrábí ze zrn kukuřice. Má bílou barvu a nemá chuť ani vůni. Vyskytuje se v práškové formě. V kombinaci s odpovídajícím množstvím vody vytváří jakýsi lepek. Maizena patří mezi dietní produkty, je bezlepková a dobře se rozpouští ve vodě.&nbsp;<strong>Složení:</strong> kukuřičný škrob&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong>Energetická hodnota 1505kJ/354kcal - 18% DDD*Tuk 0,1g &lt;1% z toho nasycené mastné kyseliny 0g - 0%Sacharidy 88g - 34% z toho cukry 0g - 0%Bílkoviny 0,3g &lt;1%Sůl 0,025g &lt;1%*DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong>Škrob může být použit jako náhrada mouky, k zahuštění polévek a omáček, k výrobě domácího pečiva, pudinků a koláčů. Maizena může být také využita k čištění povrchů od různých druhů skvrn (olej, jídlo, krev).
Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Kukuřičný škrob, také známý jako Maizena, se získává z bílých kukuřičných zrn, na rozdíl od kukuřičné mouky, která se vyrábí z kukuřičných bobů. Má bílou barvu a nemá žádnou chuť ani vůni. Má práškovou formu. V kombinaci s vhodným množstvím vody vytváří jakýsi kašovitý produkt. Maizena patří mezi potravinářské výrobky, je bezlepková a dobře se rozpouští ve vodě. Energetická hodnota 1505 kJ / 354 kcal - 18 % DDD * GDA 0,1 g < 1 %, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g - 0 % sacharidů 88 g - 34 %, z toho cukry 0 g - 0 % bílkovin 0,3 g < 1 % soli 0,025 g < 1 % * DDD - Referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> Škrob lze použít jako náhradu mouky, k zahuštění polévek a omáček, k pečení chleba, pudinků a domácích koláčů. Maizena může být také použita k čištění povrchů s různými typy skvrn (olej, jídlo, ...
Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Kukuřičný škrob, také známý jako Maizena, se získává z blizny bílé kukuřice, na rozdíl od kukuřičné mouky, která se získává z kukuřičných zrn. Má bílou barvu a nemá chuť ani vůni. Má podobu prášku. V kombinaci se správným množstvím vody vytváří jakýsi gel. Maizena patří mezi dietní produkty, je bezlepková a dobře se rozpouští ve vodě. Energetická hodnota 1505 kJ/354 kcal - 18 % RWS* tuk 0,1 g < 1 % zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0 g - 0 % sacharidy 88 g - 34 % včetně cukrů 0 g - 0 % bílkoviny 0,3 g < 1 % sůl 0,025 g < 1 % *RWS - referenční hodnota potravin <strong> použití </strong> Škrob lze použít jako náhradu mouky, k zahuštění polévek a omáček, k výrobě domácího chleba, pudinků a koláčů. Maizena se také může použít k čištění povrchů s různými typy skvrn (olej, krev, atd.).
Maizena - kukuřičný škrob 1000g vivio

Maizena - kukuřičný škrob 1000g vivio

Kukuřičný škrob, také nazývaný maizena, se získává z bílých kukuřičných blizen, na rozdíl od kukuřičné mouky, která se získává z kukuřičných zrn. Má bílou barvu a nemá chuť ani vůni. Vyskytuje se v práškové formě. V kombinaci s odpovídajícím množstvím vody vytváří jakýsi kašovitý produkt. Maizena patří mezi dietní produkty, je bezlepková a dobře se rozpouští ve vodě. Energetická hodnota 1505KJ/354kcal - 18% RWS* tuk 0,1g < 1% z toho nasycené mastné kyseliny 0g - 0% sacharidy 88g - 34% z toho cukry 0g - 0% bílkoviny 0,3g < 1% sůl 0,025g < 1% *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> škrob lze použít jako náhradu mouky, na zahuštění polévek a omáček, na výrobu domácího chleba, pudinků a koláčů. Maizena může být také použita k čištění povrchů s různými typy skvrn (olej, jídlo, krev). Perfektně funguje jako čisticí prostředek na hrnce, kuchyňské spotřebiče a nádobí. Může být použita jako změkčovač při praní.
Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Maizena - Kukuřičný škrob 1000g Vivio

Kukuřičný škrob, také známý jako Maizena, se získává z bílých kukuřičných klasů, na rozdíl od kukuřičné mouky, která se vyrábí z kukuřičných zrn. Má bílou barvu a nemá chuť ani vůni. Vyskytuje se v práškové formě. V kombinaci s odpovídajícím množstvím vody vzniká jakási kaše. 1% včetně nasycených mastných kyselin 0 g - 0% sacharidy 88 g - 34% včetně cukrů 0 g - 0% bílkoviny 0,3 g < 1% sůl 0,025 g < 1% *RWS - referenční výživa a &nbsp; <strong> Použití </strong> Škrob lze použít jako náhradu mouky k zahuštění polévek a omáček, k výrobě domácího chleba, pudinků a koláčů. Funguje také skvěle jako čisticí prostředek na hrnce, kuchyňské náčiní a stolní nádobí. Může být použit jako změkčovač při praní. S vodou ve formě pasty čistí a osvěžuje vlasy.